Elkészítés: Mivel érlelt húsról van szó, csak letöröljük a levét, szobahőmérsékleten kezdjük el a szeletelést 2 cm vastagra. Minden szeletet vékonyan bekenünk olajjal, és borskeverékkel meghintjük.
Nagyon forró sütőn oldalanként 4 percig mediumra sütjük a hússzeleteket. Minimális vajat adunk hozzá fordításkor. Rácsra tesszük pihenni. Sózzuk.
A köretet előre elkészítjük. A krumplikat lemossuk, lesikáljuk, és vízben előfőzzük kb. 10 perc alatt. Majd kivesszük, alufóliába csomagoljuk, és sütőben készre sütjük 200 fokon 40 perc alatt.
A kukoricát megtisztítjuk, felezzük, és sós vízben megfőzzük.
A salátához a zöldségeket szeletelővel leszeleteljük, besózzuk, a mentát és az oregánót is belekeverjük, állni hagyjuk, majd pár óra múlva a levét leöntjük, olívaolajjal meglocsoljuk, és ecetes-cukrot salátalével bekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.