Elkészítés: A 2 tojást előre megfőzzük, megpucoljuk, félretesszük.
A csirkemellet ledaráljuk, hozzáadjuk a zabpelyhet, belereszeljük a fokhagymagerezdeket, hozzákanalazzuk a natúr joghurtot, és ízlés szerint fűszerezzük. Jól átgyúrjuk, ellapítjuk, rátesszük a 2 főtt tojást, és minden oldalról jól beborítjuk a masszával úgy, hogy ne látszódjanak ki. Egy hosszúkás tálat vagy jénait olajjal kikenünk, és óvatosan belehelyezzük a húsos rudat. A tetejét olajos kézzel elsimogatjuk.
230 fokos sütőben készre sütjük. Nagyon finom és laktató.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.