Elkészítés: Összegyúrjuk a tészta alapanyagait, majd a tésztával kibélelünk egy kapcsos tortaformát. 180 fokos sütőben félig megsütjük, és hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez a vajat, a porcukrot, a tojássárgáját és a vaníliás cukrot habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a szitán áttört túrót és a búzadarát. A végén a tojásfehérjét habbá verjük a kristálycukorral, és beleforgatjuk a túrókrémbe.
A kisült, kihűlt tésztát vékonyan bekenjük baracklekvárral, és ráöntjük az elkészített túrótöltelék felét. A szeletekre vágott barackbefőttet beleszórjuk, majd a többi tölteléket is ráöntjük, elsimítjuk, és 170 fokos sütőben 40 percig sütjük.
Sütés után 1 órát hagyjuk hűlni, majd lehet tálalni. Porcukorral vagy forró baracklekvárral díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.