Elkészítése: A csirkét feldaraboljuk, és sóval, törött borssal bedörzsölve félretesszük. A rozmaringot, a zúzott fokhagymát és az oreganót elkeverjük kb. 1 dl olajjal, és a csirkedarabokat alaposan bedörzsöljük ezzel a keverékkel. 1-2 órára, akár egész éjszakára is hűtőbe tesszük.
A gombát megtisztítjuk, olajjal kikent serpenyőbe tesszük, közé rakjuk a pácolt csirkedarabokat, aláöntjük a fehérbort, és fóliával lefedve 180 fokos sütőben kb. 45 percet sütjük.
A fóliát levesszük, alaposan meglocsoljuk a szaftjával, és grill fokozatra kapcsolva kb. 15 perc alatt pirosra sütjük.
Krumplipürét, salátát kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.