A retket apró darabokra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk a feldarabolt retket. (Ízlés szerint használhatunk mogyoróolajat, olívaolajat vagy éppen napraforgóolajat is.) Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel, majd meglocsoljuk 2 evőkanál balzsamecettel.
Alaposan összeforgatjuk, majd félig lefedve 10-15 percig pároljuk, közben többször összeforgatjuk, és ha szükséges, még ízesítjük.
Amikor a retek már kellően megpárolódott, levesszük a fedőt, majd nagyobbra vesszük a hőfokot, és pár perc alatt pirosra, ropogósra pirítjuk.
A sült fűszeres reteksalátát ízlés szerint kínálhatjuk pl. sós kalácsok, húsok, pástétomok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.