Elkészítés: A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, s beteszem a hűtőbe.
A káposztát vékonyra vágom, egy serpenyőben kevés olajon köménymaggal és vörösborecettel megpárolom.
A krumplit megfőzöm, megpucolom, összetöröm, kevés vajjal összekeverem. Egy serpenyőben az aprított hagymával és fokhagymával átpirítom.
A combokat belehelyezem egy nyél nélküli serpenyőbe, kevés vizet öntök alá, lefedem, s nem túl nagy lángon párolom, időnként meglocsolom.
Amikor a combok már megpuhultak, beteszem a serpenyőt a 200 fokra előmelegített sütőbe, s rövid idő alatt aranybarnára grillezem.
Tálaláskor teszek a tányérra 1-1 kacsacombot, mellé hagymás krumplit és párolt káposztát, valamint 1-1 sárgabarackot, amibe teáskanálnyi áfonyalekvárt rakok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.