Elkészítés: A kacsacombokat sózom, borsozom, locsolok rá olajat, beteszem a hűtőbe 1 napra.
Másnap libazsíron, serpenyőben, fedő alatt közepes hőmérsékleten elkezdem sütni.
Közben a krumplit héjában félig megfőzöm, a káposztát legyalulom, sózom, borsozom, szórok rá köménymagot, locsolok rá kevés ecetet, beteszem a hűtőbe.
A sütőtököt és a céklát megpucolom, kockára vágom, s berakom egy serpenyőbe kevés olajra. Mellérakom a megpucolt krumplikat, fűszerezem, s pirulásig sütöm.
Amikor a hús és a zöldségek is megsültek, tálalok. A tányérra helyezek egy combot, mellé a pirított zöldségeket, s a hűtőből kivett káposztát pakolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.