Elkészítés: A hagymákat félbevágom, majd a feleket négybe. A füstölt sonkát csíkokra, majd félbevágom. A fokhagymát darabolom. A paprikát hosszában csíkokra, a cseresznyepaprikát négybe, a csípős zöldpaprikát hosszában háromba, majd négybe vágom. A Lucullus paradicsomot hosszában negyedelem.
Bő olajban elkezdem sütni a hagymát és a sonkát, majd hozzáadom a fokhagymát és a paprikákat, ollóval belekerikázom a chilipaprikát, fűszerezem. Amikor a paprika már félig megsült, hozzáadom a paradicsomot. Amikor az is megsült, tálalok.
Zsemlével fogyasztom, a szaftot is kitunkolom vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.