Elkészítése: A rizst 2 liter sós vízben megfőzzük, félretesszük, hogy kihűljön.
A darabokra vágott csirkemelleket olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott hagymát, s erős tűzön barnára sütjük. Lejjebb vesszük a lángot, beletesszük a serpenyőbe a megtisztított, szétnyomott fokhagymát, a gyömbért, a szardellapasztát és a szétmorzsolt cseresznyepaprikát, 1 percig pároljuk, hogy az ízek összefőjenek, hozzáadjuk a szójaszószt, a főtt garnélarákot és a rizst.
Óvatosan kevergetjük, ügyelve, hogy a rizs meg ne barnuljon. Közben megsütjük a tükörtojásokat, és a tányérokra kitálalt sült rizs tetejére teszünk egyet-egyet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.