Elkészítése: Kockára vágjuk a tofut, meglocsoljuk a Teriyaki-szósszal, és hagyjuk pácolódni egy fél órát. A sütőtökös tartárhoz megtisztítjuk a hagymát, majd a sütőtökkel együtt felkockázzuk. Forró olajon megpirítjuk, majd felöntjük a narancs levével, és hagyjuk kb. 6 percig főni. Hozzákeverjük a citromlevet, sóval és borssal ízesítjük, majd hagyjuk kihűlni. A salátát megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, majd a sütőtökhöz keverjük. A krémet formába töltjük, majd kiborítjuk egy-egy tányérra. A szezámmagokat összekeverjük, meghempergetjük bennük a tofukockákat, majd forró olajban minden oldalukon aranybarnára sütjük. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd a sütőtökkrémre rendezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.