Elkészítése: Kockára vágjuk a tofut, meglocsoljuk a Teriyaki-szósszal, és hagyjuk pácolódni egy fél órát. A sütőtökös tartárhoz megtisztítjuk a hagymát, majd a sütőtökkel együtt felkockázzuk. Forró olajon megpirítjuk, majd felöntjük a narancs levével, és hagyjuk kb. 6 percig főni. Hozzákeverjük a citromlevet, sóval és borssal ízesítjük, majd hagyjuk kihűlni. A salátát megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, majd a sütőtökhöz keverjük. A krémet formába töltjük, majd kiborítjuk egy-egy tányérra. A szezámmagokat összekeverjük, meghempergetjük bennük a tofukockákat, majd forró olajban minden oldalukon aranybarnára sütjük. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd a sütőtökkrémre rendezzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.