Elkészítés: A hozzávalókat kenyérsütőgépbe tesszük, majd a 1,5 órás dagasztó-kelesztő program végeztével lisztezett deszkán megformázzuk, és egy sütőpapírral kibélelt nagy jénai edénybe tesszük, ahol a teteje bemetszése után még fél órát hagyjuk pihenni, hogy tovább keljen.
Közben a sütőt begyújtjuk. Előmelegített sütőben sütjük, a sütés kezdete előtt a jénai tetejét belülről bepermetezzük egy kis vízzel.
Nagyjából 25 percet sütjük fedővel, majd 10 percig fedő nélkül, amíg szép színű lesz a kenyér teteje.
Rácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.