Előkészítés: A húst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük és bedörzsöljük sóval, borssal. A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és késsel szétnyomjuk. A káposztát kicsit összevágjuk, hogy ne legyen túl hosszú szálú, ha szükséges hideg vízben átmossuk.
Elkészítés: Az olajat nagy lábasban felforrósítjuk, a húst körös-körül szép pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a hagymakarikát, és együtt tovább pirítjuk. Ráöntjük a marhahúslevest, belekeverjük a káposztát, és lassú tűzön, kb. 1 óra hosszat pároljuk. Megszórjuk pirospaprikával, őrölt köménnyel, hozzáadjuk a fokhagymát, jól összekeverjük, és tovább főzzük. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, finomra reszeljük, a káposztához adjuk, és kb. 2 órát főzzük, amíg a hús és a káposzta egyaránt megpuhul. Az ecetes uborkát kis kockákra vágjuk, és a káposztához keverjük. A szalonnát 1x1 cm-es kockákra vágjuk, serpenyőben aranybarnára sütjük. Amikor megfőtt a hús kivesszük a káposztából, és ujjnyi széles szeletekre vágjuk. A káposztát előmelegített tálra rakjuk, rátesszük a felszeletelt húst, megszórjuk a sült szalonnával, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.