Elkészítés: 1. A krumplit megmosom, és a héjában megfőzöm.
2. Még melegen meghámozom, szeletekre vágom.
3. Az uborkát meghámozom, és vékony szeletekre gyalulom.
4. Egy tálban összekeverem a krumplit és az uborkát.
5. A hagymát meghámozom és felaprítom.
6. A hús- vagy csontlevest a hagymával, az ecettel, csipet sóval és cukorral felfőzöm, majd a mustárral és az olívaolajjal összekeverem.
7. A salátára öntöm, óvatosan összekeverem, majd sóval és borssal ízesítem.
8. A megmosott és már száraz snidlinget felaprítom, és a salátára szórom. A salátának legalább 30 percig állnia kell, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.