Elkészítés: A kiflit vagy zsemlét beáztatjuk vízbe. Mikor már megázott, kicsavarjuk, szétnyomkodjuk, és hozzáadjuk a felsorolt alapanyagokat.
Kézzel alaposan összedolgozzuk, hogy
egyenletesen legyenek benne a fűszerek, majd gépi keverővel 1-2 percig keverjük.
Ezután kiskanállal gombócokat szaggatunk, és forró olajban kisütjük. Nem kell szorosan rakni, mert megnő, legyen hely, hogy megfordulhasson. (A kiskanalat vízbe kell mártani, hogy ne ragadjon rá a massza).
Forró levest merünk rá, és így tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.