Az újburgonyát alaposan lesikáljuk. Vaslábosba tesszük, vajat morzsolunk rá, kevés sós vizet öntünk alá és gyakran rázogatva, fedő alatt megpároljuk. Végül megszórjuk a felaprított petrezselyemmel és zsírjára sütjük. A szalonnát csíkokra vágjuk, serpenyőben megpirítjuk, a pörcöt kivesszük. A tejfölt kis lábosba tesszük, összekeverjük a tojássárgájával és kis lángon melegíteni kezdjük. Állandó keverés mellett hozzáadjuk a reszelt sajtot. Addig keverjük, amíg a sajt elolvad. Reszelt szerecsendióval, fehér borssal fűszerezzük. Az újburgonyát kitálaljuk, leöntjük a sajtmártással és megszórjuk a szalonnapörccel. Fejes saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.