Elkészítése: A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, és letakarva 1 órát pihentetjük. Ezalatt elkészítjük a krémet. Ehhez a tejet a liszttel simára keverjük, majd lassú tűznél, állandóan kevergetve sűrű mártássá főzzük, és lehúzzuk a tűzről. Amíg még forró a reszelt sajtot és a vajat belekeverjük, megsózzuk, és hagyjuk kihűlni. Ezután a tésztát liszttel behintett gyúrólapon vékonyra kinyújtjuk, és apró pogácsákat szaggatunk belőle. Sütőlemezre helyezzük őket, és megkenjük a tojássárgájával. Előmelegített sütőben szép világosra sütjük, majd rácsra téve kihűtjük. A krémmel 2-2 lapot összeragasztunk, az oldalukat is megkenjük, majd a reszelt sajtban meghempergetjük. A tölteléket pikánsabbá tehetjük, ha szerecsendióval, őrölt tehet borssal, vagy morzsolt rozmaringgal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.