Elkészítés: A lisztet a sót és az élesztőt elkeverem. 2 dl langyos tejhez keverem a cukrot majd hozzáadom az olajat, elkeverem, majd hozzáöntöm a liszthez. Gyúrni kezdem, közben fokozatosan adagolom bele a maradék tejet. Amikor elválik a táltól, akkor jó a tészta, asztalon még kézzel dagasztom 10 percig, vagy géppel 5 percig. Végül 1 órát kelesztem konyharuhával letakarva.
Kinyújtom vékonyra, tepsibe teszem, ott még eligazgatom, hogy minden sarokba elérjen a tészta. Megkenem a pizzakrémmel, ráteszem a szalámit (én csípőset raktam rá), majd a kukoricát, a karikára vágott hagymát, a reszelt sajtot. Ha szeretjük, akkor paradicsomot is tehetünk rá, én ezt a végén raktam rá, nyersen.
Berakom a 200 fokra előmelegített sütőbe, és 10-15 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.