Elkészítés: A tésztához a lisztet összekevjüka sütőporral, majd elmorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, sót és annyi tejfölt, amennyit felvesz, összegyúrjuk. Kétfelé osztjuk.
A töltelékhez 25 dkg szalonnát apró kockára vágunk, világosra sütjük, belevágunk 2 fej hagymát, azzal is pirítjuk, majd az apróra vágott gombát megpároljuk rajta. A felaprított petrezselyemmel, zöldpaprikával és borssal, sóval ízesítjük.
3 zsemlét vízbe áztatunk, kicsavarjuk, és a gombás töltelékhez adjuk 3 egész tojással, összedolgozzuk.
A tészta egyik felét kisodorjuk, tepsibe rakjuk, rátesszük a gombás tölteléket. A tészta másik feléből rácsokat sodrunk, és ráhelyezzük a töltelékre. A tetejét megkenjük felvert tojással, reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.