Elkészítés: A hagymát és a szalonnát felkockázzuk, kevés olajon üvegesre sütjük. Beletesszük a darált húst, megsózzuk, borsozzuk, fűszerezzük az oregánóval és majorannával, jó sok fűszert elbír. Kb. 10 percig pároljuk, majd felöntjük a tejszínnel, és besűrítjük. A tésztát kifőzzük, és a húsos raguval együtt beleöntjük egy magas falú, kb. 25x35 cm-es tepsibe. Sajtot reszelünk a tetejére, és forró sütőbe tesszük kb. 10 percre, amíg a sajt megpirul rajta.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.