Elkészítés: Tészta: A hozzávalókat összegyúrjuk, a margarinnak csak az 1/4 részét tesszük bele. Annyi vizet használunk, hogy tészta állagú legyen. Téglalap alakúra nyújtjuk a tésztát, a margarinból rádarabolunk a tészta egyik, keskenyebb szélére, a másik vajazatlan tésztavéget ráhajtjuk, hajtogatással készül, amíg a margarin elfogy. Ha ez így macerásnak tűnik, az egész margarint bele lehet tenni a tésztába.
A tészta felét hőálló edénybe fektetjuk. Rádaraboljuk a kétféle hagymét, felkockázott szalonnát. A villával felvert tojásokat fűszerezzük és ráöntjük. Letakarjuk a tészta másik felével, amit előzőleg szintén kinyújtottunk. A tetejét tejjel locsoljuk. 200 fokon kb. 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.