Elkészítés: A húst gondosan megmossuk, megtisztítjuk, 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk, enyhén kiverjük.
Egy tálba rétegezzük a húst a petrezselyemmel és a felkarikázott hagymával.
Fölforralunk 1 liter vizet, beledobjuk a babérlevelet, a borsot, és a citromhéjat, ízlés szerint sózzuk, ha kihűlt, a húsra öntjük, és 1-2 napig hűtőben lefedve, időnként rázogatva érleljük.
Sütés előtt a húst kivesszük a pácléből, szárazra töröljük, megtüzdeljük szalonnacsíkokkal, és a felhevített olajon, erős tűzön mindkét oldalát megsütjük, majd egy kevés leszűrt páclével felöntjük, és lassú tűzön, mindig egy kevés páclével pótolva a levét, puhára pároljuk.
Tejföllel meglocsolva párolt petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.