Elkészítés: A szokásos módon édes palacsintát sütünk, melyből 4 darabot ujjnyi széles metéltre vágunk.
A tojásokat kettéválasztjuk, és a fehérjékből kemény habot verünk. A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a mézzel és a tejfölel, majd a metéltre vágott palacsintával jól összeforgatjuk. Pár szem szedret és málnát meglocsolunk rummal, kissé összetörjük, majd a palacsintás masszához adjuk. Az egészet jól összekeverjük. A tojásfehérjékből vert kemény hab felével lazítjuk a metéltes masszát.
Négyszögletes, kb. 25x25-cm-es sütőformát kikenjük a vajjal, és kibéleljük a palacsintával a következők szerint: 4 darabot a formában úgy helyezünk el, hogy a palacsinta fele képezze a süti oldalát, 2 darabot pedig az aljára teszünk, a metéltes masszát erre öntjük. Gyümölcsel megszórjuk, ráhajtjuk a palacsintaszéleket, és befedjük a maradék 2 db palacsintával. Erre kanalazzuk a maradék habot.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a hab pirulni kezd. Kissé hagyjuk hűlni, hogy könnyen lehessen vágni tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.