Elkészítés: Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk. Egy réteg tisztított vöröshagymát karikázunk bele, ezt lefedjük egy sor lehéjazott paradicsomkarikával, erre szórjuk a 2 bögre megmosott rizs felét. Ezután ráteszünk egy sor zöldpaprikát felkarikázva, majd ráhintjük a rizs másik felét. Következik ismét a paradicsomkarika réteg, és mindezt betakarjuk vékonyra szelt vöröshagyma karikákkal. Az egészet leöntjük 5 dl tejföl és 1 bögre víz keverékével, amelyet ételízesítővel ízesítünk. Az egészet kirakjuk szorosan egymás mellé fektetett csirkedarabokkal (comb, mell, szárny – ízlés szerint), majd betakargatjuk baconszeletekkel. A tálat befedjük, és 1 órát sütjük sütőben, hogy a folyadékot mind beszívja a köret. Ha letelt a 60 perc, levesszük a tetőt, és a tetején lévő szalonnát és húst megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.