Előkészítés: A húst megmossuk, apró kockákra vágjuk. A póréhagymát, a hagymát, és a sárgarépát megtisztítjuk, majd karikákra vágjuk.
A rizst megmossuk, lecsepegtetjük. A tojásokat felverjük. A petrezselymet apró kockára vágjuk. Az ecetet összekeverjük a tejföllel.
Elkészítés: Az olajat felhevítjük, és a húst megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a paprikakrémet, és felöntjük kb. 1 l vízzel. Lefedve kb. 1 óráig főzzük. Beletesszük a zöldségeket, a rizst, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és még kb. 20 percig főzzük lassú tűzön. A tojásokat belecsurgatjuk. A levest levesszük a tűzről, beleöntjük a citromleves tejfölt, a tetejét megszórjuk petrezselyemmel, és tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 476 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.