Elkészítés: A csirkemellet lebőrözöm, lefilézem.
Elkészítem a pácot, a csirke darabokat jól beleforgatom. Legalább 1 órára hűtőbe teszem, hogy a húst átitassák az ízek.
Viszonylag kisméretű hőálló üvegtálat használok a sütéshez - hogy a hús a pác sűrű szaftjában süljön át, túlságosan ne terüljön szét. A maradék pácba beleteszem a minimális vízben feloldott keményítőt, összekeverem, majd ezt is ráöntöm a csirkére. Mégegyszer átforgatom a húsdarabokat, hogy a keményítő eloszoljon a pác teljes mennyiségében.
180 C°-on kb. 25-30 percig lefedve vagy lefóliázva, majd további 20-25 percig fedő nélkül sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.