A combokat kettévágjuk, megtisztítjuk, megmossuk és szárazra töröljük. A joghurttal elkeverjük a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Egy sütőzacskóba tesszük a combokat, és ráöntjük a keveréket. A zacskó száját bekötjük, és jól összerázzuk az öntettel, majd 1 órára hűtőbe tesszük.
A tepsit vékonyan kikenjük olajjal. A tojásokat felverjük a tejjel és a sóval. A zsemlemorzsával összekeverjük a szezámmagot. A combokat először lisztbe, majd a tojásba, végül a szezámmagos morzsába forgatjuk.
A combokat a tepsibe sorakoztatjuk, és meglocsoljuk őket étolajjal. Ezután lazán befedjük a tepsit alufóliával, és 30 percre 200 fokos sütőbe tesszük. Megfordítjuk a húsokat, és visszatesszük 15 percre. Végül levesszük az alufóliát, és 10 perc alatt megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.