A babapiskótát egy műanyag tasakba tesszük, lezárjuk, és nyújtófával vagy kézzel összemorzsoljuk a tasak tartalmát.
Megolvasztjuk a vajat, összekeverjük a piskótamorzsalékkal, és belenyomkodjuk egy sütőpapírral kibélelt tortaformába.
Összekeverjük az elektromos kézi keverőgéppel a joghurtot, a citromlevet és egy csipet sót.
A keverékben áztatjuk a zselatint 10 percig. Hozzáadjuk a cukrot, és az egészet alkalmanként megkeverve addig melegítjük, amíg a zselatin feloldódik. Gyorsan összekeverjük a krémsajttal.
A krém negyedrészét a tortalapra kenjük, kirakjuk földieperrel, néhány szemet megtartunk a díszitéshez. Betöltjük a maradék krémet a tortaformába, majd a tortát legalább 3 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.
Meghámozzuk és kifilézzük a narancsot, majd a tortát földieperrel és narancsfilével díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.