Az egész narancsokat forrásban lévő vízben addig főzzük, amíg puhák nem lesznek, majd négyfelé vágjuk mindet, és héjastul turmixgépben pürésítjük.
A cukrot a tojásokkal habosra keverjük, majd belekeverjük a lisztet, a szódabikarbónát, végül a narancspürét. A tésztát sütőpapírral kibélelt, kerek tortaformában simítjuk, és 180 fokon megsütjük.
A krém hozzávalóit robotgéppel összedolgozzuk. A sütőből kivett tésztát hűlni hagyjuk, majd rákenjük a krémet. További 10-15 percig sütjük, majd kivesszük a sütőből, kihűtjük, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A habtejszínt kemény habbá verjük, és belekeverjük a kakaóport. Ezzel díszítjük a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.