A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a sót és a narancshéjat is. Addig gyúrjuk, amíg a tészta elválik az edénytől.
Egy sütőpapíron legfeljebb fél cm vastagra nyújtjuk a tésztát. A papírral együtt egy sütőformába tesszük, minden oldalán hagyunk egy kis szélet a tésztának, majd villával megszurkáljuk, és 180 fokon 15 perc alatt megsütjük. A kész tésztáról leszedjük a sűtőpapírt és hagyjuk hűlni.
A megtisztított epreket turmixgépben 2-3 másodperc alatt pürésítjük, úgy, hogy kissé darabos maradjon. Hozzáadjuk a mascarponét, a tojássárgáját és a vaníliás porcukrot, majd további 2-3 másodpercig turmixoljuk együtt.
Az epres krémet a kihűlt tásztára halmozzuj, egyenletesen eloszlatjuk rajta a tölteléket, és friss, édes eperszeletekkel díszítjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.