A narancsot megmossuk, a héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. 1 dl-nyit felforralunka lekvárral. Simára keverjük a mascarponét a túróval, a vanília kikapart magjaival, a porcukorral és a reszelt narancshéjjal.
A babapiskótákat a narancsos málnalekvárba mártjuk, majd egy tálba rétegezzük a mascarponés túrókrémmel és a friss málnával felváltva. Hűtőbe tesszük egy éjszakára, hogy az ízek összeérjenek.
A mogyorót durvára vágjuk, majd száraz serpenyőben megpirítjuk. Meghintjük a kristálycukorral ésátkeverjük. Hagyjuk kihűlni, majd ezzel megszórva tálaljuk a tiramisut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.