A túrót kinyomkodjuk a két tenyerünk között, hogy a felesleges nedvességtől megszabaduljunk, és könnyebben tudjuk majd formázni a gombócokat.
A kinyomkodott túrót összekeverjük mascarponéval és kókuszreszelékkel, kevés mézzel vagy agave sziruppal édesítjük. Hűtőbe tesszük formázásig, tálalásig.
A zsemlemorzsát és a kókuszreszeléket épp csak egy kevés olajjal illatosra pirítjuk egy száraz serpenyőben.
Az epret feldaraboljuk, majd a vanília kikapart magjaival és egy löttyintés narancslikőrrel összeforraljuk.
A kidermedt túrós alapot nedves kézzel apró golyókká formázzuk, majd meghempergetjük a kókuszos prézliben. Az epres-vaníliás öntetet kínáljuk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.