A kekszet és a popcornt egy konyhai aprítóval ledaráljuk, hozzáöntjük az olvasztott vajat, majd egy 21 cm átmérőjű, kapcsos tortaformába nyomkodjuk, és egy fél órára a hűtőbe rakjuk.
A krémsajtot kikeverjük a mascarponéval, a cukorral, a vaníliával és narancslével. A habtejszínt felverjük, és óvatosan összeforgatjuk a sajtos masszával. Ha biztosra szeretnénk menni, vagy szállítani szeretnénk a süteményt, ezen a ponton keverjünk hozzá egy tasak zselatin fixet, a tasakon található utasítások szerint.
A kekszalapra simítjuk a krémet, majd 4-5 órára - de a legjobb, ha egy egész éjszakára - ismét a hűtőbe tesszük.
Tálaláskor zúzott popcornnal és reszelt narancshéjjal díszítjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a különleges narancsos sajttorta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.