Elkészítés: A karajszeleteket kissé kiverem, sózom, borsozom, állni hagyom.
Felforrósított serpenyőben megpirítom a szezámmagvakat, majd a zsemlyemorzsával összekeverem, és bepanírozom a hússzeleteket
/zsemlyemorzsa, habosra felvert tojás, ismét zsemlyemorzsa/, majd forró olajban kisütöm.
Az újbugonyát jól megmosom, és héjastul felteszem főni annyi vízzel, hogy legalább ujjnyira ellepje, sózom, és beleteszem a rozmaringot. Amikor megfőtt, leszűröm, hagyom leszáradni, majd egy serpenyőben kevés forró olajon piros-ropogósra sütöm, megszórom aprított zsályalevéllel, és 2-3 percig együtt sütöm.
Tálaláskor aprított petrezselyemzölddel is átforgatom a krumplit, és a szezámos karaj mellé tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.