A húst kisujjnyinál kisebb csíkokra vágjuk. A tojást a szójamártással meg a keményítővel simára keverjük, és a húst 20-25 percig érleljük benne.
Közben a salátához való zöldségeket megtisztítjuk. Ezután a fejes salátát leveleire tépkedjük, a gombát az újhagymával együtt fölszeleteljük, a paprikát csíkokra vágjuk. Mindezeket a koktélparadicsommal tányérra rakjuk.
A mustárt és az ecetet sóval, borssal ízesítve simára keverjük, apránként hozzáadjuk az olajat, majd a salátára locsoljuk.
A pácolt húst a szezámmagban megforgatjuk, forró olajban 2-3 perc alatt megsütjük. Jól lecsöpögtetve a salátára szórjuk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.