Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát aprítom, a porét és a chilit karikázom, az újhagymát hosszában 2 cm-es darabokra, a gombákat, petrezselymet nagyobb darabokra vágom.
A tésztát sós vízben al dente főzöm.
Közben serpenyőben olívaolajon a hagymákat megpirítom, ráteszem a gombákat, a kaprit és a chilit, kevés vajat, fűszerezem, dinsztelem. Öntök hozzá fehérbort és főzőtejszint. Készre párolom, rászórom a petrezselymet és az újhagymát, hozzákeverem a tésztát.
Tálalok, díszítem egy chilipaprikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.