Elkészítés: A piskótát a szokásos módon egy kb. 30x25 cm-es, papírral bélelt tepsiben megsütjük. Utána vízszintesen kettévágjuk, és ugyanabba a tepsibe, amibe sütöttük, visszatesszük az egyik lapot. Ezt kanál segítségével bőségesen meglocsoljuk a konyakkal elkevert kávéval. Jó barna legyen, a sárga tészta alig látszódjon ki.
A krémhez a tojások sárgáját kikeverjük 5 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral, jó krémesre! A 3 tojásfehérjét nagyon keményre verjük a 3 evőkanál cukorral. A behűtött tejszínt felverjük. A cukros tojáshoz keverjük a mascarponét, majd óvatosan a felvert tojásfehérjét és a felvert tejszínt is belekeverük. A megáztatott finom piskótát megkenjük a krém felével, majd a másik lapot rátesszük, és azt is meglocsoljuk a maradék konyakos kávéval. Tetejére kenjük a maradék krémet, és finoman holland kakaóport szitálunk a tetejére. Két-három órát a hűtőben hagyjuk állni, utána vágjuk csak meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.