A sütőt melegítsük elő 200 °C-ra. A tepsit béleljük ki 4 darab négyzet alakú sütőpapírral. A felszeletelt szilvákat osszuk el négyfelé, majd tegyük őket a sütőpapírok közepébe. A vajat, a szegfűszeget, a fahéjat osszuk el rajtuk egyenlő arányban négyfelé. Minden halomra csorgassunk rá egy evôkanálnyi mézet. A narancs héját vékonyan vágjuk le, majd facsarjuk ki a levét. Ezt és a héjdarabokat is osszuk el a szilvahalmokon, melyekből a sütőpapírok segítségével készítsünk csomagokat. 20 percig süssük, majd tegyük egy tányérra, és óvatosan bontsuk ki őket. Mindegyik tetejére helyezzünk egy-egy adag vaníliafagylaltot, majd szórjuk meg mogyoróval, és csepegtessük le mézzel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.