Elkészítés: 1. A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját elkeverjük az édesítővel, és kissé felhabosítjuk. A kétfajta lisztet a kakaóporral elkeverjük. Óvatosan hozzákeverjük a fehérjét a sárgájához, majd az előzőleg elkevert liszteket is beleforgatjuk. Egy kapcsos sütőformát (26 cm átmérőjű) kivajazunk, majd beleöntjük a tésztát. Előmelegített sütőben 180 °C-on tűpróbáig sütjük.
2. 6 dl tejben felfőzzük a pudingport, közben hozzáadjuk az édesítőt. Ha kész a puding, még forrón belekeverjük a gesztenyemasszát, majd robotgéppel habosítjuk. 1 dl forró vízben feloldjuk a zselatint, és a krémhez adjuk. Majd ráöntjük a még a formában lévő piskótára, és a hűtőben 1 órát pihentetjük.
3. A tejszínt keményre felverjük, hozzáadjuk a szilvalekvárt, majd a forró vízben feloldott zselatint óvatosan beleforgatjuk. Ha megdermedt a gesztenyés krém, ráöntjük.
4. A mázhoz egy lábasba öntjük a tejszínt és az összetört csokoládét, kis lángon felforraljuk. Szép fényesnek, sűrűnek kell lennie. Fél órát állni hagyjuk.
5. Ha kellően megdermedt a sütemény a hűtőben, körbevágjuk, és leemeljük a tortaformáról. Rácsra tesszük, és ráöntjük a csokis bevonót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.