Elkészítés: 1. A tepertőt bőre nélkül ledaráljuk. A hozzávalókat homogén tésztává gyúrjuk. Majd pihentetjük 1 órán át.
2. Amikor letelt az idő, enyhén lisztezett deszkán átgyúrjuk, kinyújtjuk 1-2 centiméter vastagra. Felkockázzuk, majd megkenjük 1 egész felvert tojással a kockákat. Megszórjuk egyiket kakukkfűvel, másikat sült sütőtökkel, és így tovább. Amikor az összessel végeztünk, akkor sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket nem túl szorosan, majd előmelegített 180-200 fokos sütőben 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük. Amikor megsültek kihűtjük, majd csomagoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.