Elkészítés: 1.) A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, és tejes vízben, amiben pici cukor és só is van, puhára főzzük. Lecsepegtetjük, és egy kiolajozott jénaira szedjük.
2.) A zöldségeket felaprítjuk, és a kockára vágott hússal együtt, kevés
olívaolajon egy serpenyőben grillfűszerrel, sóval, borssal megpirítjuk, majd az egészet a karfiolra lapátoljuk. Rákanalazunk 2-3 dl tejfölt - vagy amennyi jólesik -, de hagyjunk a tálaláshoz is!
3.) A jénait sütőbe tesszük, és 200 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük. A petrezselymet összevágjuk, és tálalás előtt megszórjuk az egész tálat vele. Kenyérrel, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.