Elkészítés: A felaprított hagymát megpirítom a felkockázott sonkaszeletekkel, a vékonyra szelt gombával és a felkarikázott répával együtt. Hozzáadom a rizst, a kukoricát és a borsót. 1 evőkanál mézzel, 1-1 csipetnyi curryvel és szerecsendióval ízesítem, majd felöntöm annyi vízzel, hogy kétszeresen ellepje. Ízlés szerint sózom.
10 percig erős lángon főzöm, majd 20 percen át fedő alatt, kis lángon párolom. Végül a tűzről lehúzva pihentetem 10 percet.
Reszelt sajttal a tetején, tejföllel, majonézzel és savanyúsággal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.