Elkészítés: A felkarikázott sárgarépát és a babot ételízesítős vízben külön-külön megfőzzük. A spenótot 5 percig pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.
Külön-külön turmixoljuk, mindegyikbe 1 tojássárgáját keverünk.
A babhoz 3 kanál tejszínt, kis őrölt borsikafűvet adunk. A sárgarépához és a spenóthoz koriandert és szerecsendiót keverünk.
Hosszúkás, mély formát kivajazunk, és a 3 pürét belerétegezzük, előmelegített sütőben megsütjük.
Kihűlve szeletekre vágjuk. Sült húsokhoz tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.