Elkészítés: 1 kg leszemezgetett, megmosott szőlőt 1,5 liter vízben felteszünk főni közepes lángon. Nem sok idő - maximum 10 perc - alatt megreped a gyümölcs héja.
Ekkor levesszük a tűzről, és botmixer segítségével összeturmixoljuk. A magok és a héj szépen leülnek az edény aljára.
Egy edényben simára keverjük a tejszínt és a lisztet, majd erre rászűrjük az összeturmixolt szőlőlevet. 2 evőkanál mézzel, 1/2 kávéskanál fahéjjal ízesítjük, és további 15 percig főzzük.
Tálaláskor szőlőszemekkel, pirított mandulával kínáljuk akár hidegen, akár melegen!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.