Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, és kikent, lisztezett tepsiben 180 fokon 30 percig sütjük, tűprobával ellenőrizzük, megsült-e.
A krémhez a túrót kikeverjük a margarinnal és a cukorral, majd a kihűlt tésztára kenjük egyenletesen.
A pundingot felfőzzük a fantával (vagy málnaszörppel, esetleg más szörppel, de a szörpöt hígítsuk!), és elkeverjük benne a cukrot. Amint a pudingos keverkék kihűlt (de még nem szilárdult meg), a túróra öntjük.
Hagyjuk megdermedni, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.