Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk, kipirítjuk.
A nyers, megtisztított burgonyát kislyukú reszelőn lereszeljük. A burgonyához adjuk a tojásokat, sót, borsot és annyi lisztet, hogy kemény galuskatésztát kapjunk.
A tésztát sós, forró vízbe szaggatjuk, kifőzzük, majd szalonnazsírral kikent tepsibe tesszük a felét. Rámorzsoljuk a juhtúró felét, meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk a kipirított szalonnapörc felével. Teszünk rá még egy réteget ugyanígy.
Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt átforrósítjuk. Nem baj, ha kicsit megsül a teteje. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.