A kacsacombokat megmossuk, szárazra töröljük. Sóval, őrölt borssal megszórjuk és fél-egy órát állni hagyjuk. Serpenyőben felhevítjük a vajat és az olajat, majd a kacsacombok mindkét oldalát pirosra sütjük. Felöntjük a borral vagy szőlőlével, hozzáadjuk a leveskockát, félpuhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a magnélküli szőlőszemeket, a gerezdekre vágott őszibarackot és készre pároljuk. A kacscombokat kivesszük, mézzel megkenjük, sütőben vagy serpenyőben ropogósra sütjük. Közben a mártást leszűrjük, kevés vajat adunk hozzá, kissé besűrítjük.
A mártásba visszatesszük a combokat, hozzáadjuk a főtt gesztenyét.
Sült lilakáposztával / amihez felhasználtuk a párolt gyümölcsöket és kevés mártást/, sült burgonyával, karamellizált őszibarack gerezdekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.