Elkészítés: A tésztát egy tálban kikeverem, akkor jó az állaga, ha sűrűbb, mint a palacsinta, de elég folyós, hogy belemártsuk a húst.
A szűzpecsenyét megmosom, ha van vastagabb hártya, leszedem. 1 cm vastag ferde szeletekre vágom, amit fólia alatt kiklopfolok. Mindkét oldalukat megsózom.
Olajat hevítek egy serpenyőben, a húsból annyit, amennyi a serpenyőben kényelmesen elfér, belemerítek a tésztába, és közepes lángon kisütöm. Nagyobb lángon a tészta megsül, de a hús félig nyers marad!
A körethez a gombákat megpucolom, a brokkolit is, megmosom. A rizst is lemosom, lecsepegtetem. Kevés olajat hevítek egy serpenyőben, ebben először a rizst pirítom pár percig, majd a feldarabolt gombát és brokkolit is belekeverem, sózom, borsozom, pár percig keverem, majd 4,5 dl forró vizet öntök rá, lefedem, és pár perc után a lángot is lekapcsolom alatta, magától elkészül az elektromos főzőlapon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.