Elkészítés: A szűzérmét ujjnyi vastagra vágom, megforgatom őket a gyömbérrel összekevert indiai fűszerkeverékben, és kevés olajban felforrósított serpenyőben 2 percig sütöm oldalanként, majd egy tálba kiszedem, s alufoliával letakarva pihentetem.
A visszamaradt olajra öntöm a cukrot és a mézet, mikor kezd karamellizálódni, ráteszem a cikkezett lilahagymát, a narancsot, a fahéjat és a balzsamecetet. Amikor a hagyma és a narancs összeesett, a gránátalmamagokat beleszórom. Amikor forrt egyet a szósz, a húsokat beleforgatom, átforrósítom.
Krumplipürével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.