Elkészítés: A hús megmossuk, konyhai papírkendővel felitatjuk róla a vizet, majd lehártyázzuk és felszeleteljük. Sóval, durva borssal megszórjuk, kevés olajon kíméletesen, körös-körül megsütjük. Vigyázzunk, nehogy kiszáradjon.
Amikor megsült, hozzáadjuk a vaj felét, hogy finom szaftja legyen.
A dinnyét meghámozzuk, a dinnyehúst cikkekre vágjuk. A dinnyegerezdek mindkét oldalát forró teflonserpenyőben zsiradék nélkül megsütjük. Hozzáadjuk a mézet, a reszelt citromhéjat és a citrom levet, elkeverjük, felforraljuk. Rátesszük a vaj másik felét, elkeverjük.
Tányérra helyezzük a sült dinnyecikkeket a szaftjával együtt, arra tesszük a sült hússzeleteket, amit meglocsolunk a levével. Köretnek kínálhatunk mellé főtt, sült burgonyát vagy burgonyakrokettet, tetszés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.