Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, s annyi tejet teszünk hozzá, hogy nyújtható legyen. Két lapot sütünk belőle előmelegített, kb. 170 fokos sütőben, sütőpapíron, közepes tepsiben. Kb. 10 perc alatt megsül.
A krémhez felfőzzük a pudingokat a tejjel, majd kihűtjük. A vajat alaposan kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt pudingot.
A krémet kétfelé osztjuk, s az egyik felét a két lap közé, a másikat a lap tetejére simítjuk.
Kirakjuk sorban a piskótatallérokkal, s ízlés szerinti mennyiségű olvasztott csokival meglocsoljuk. Pár óra, esetleg 1 éjszaka pihentetés után tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.